H-Noi

Authentic Thai Food

Welkom bij H-Noi

Je eet ervaringen van je vakantie naar Thailand voortzetten in Nederland? Dat kan nu. H-Noi maakt vers je favoriete Thaise gerechten en die uit de Zuid-Oost Aziatische buurlanden. 

Geen zin om te koken, een keer een andere keuken proberen, je gasten verrassen? Het maakt niet uit waarom, hier vind je vast iets wat je smaakpapillen zal bevallen.

H-Noi wil vers bereidde maaltijden verzorgen voor iedereen die de Thaise keuken een warm hart toedraagt. Dit kunnen de gerechten zijn die je op de menukaart aantreft maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. H-Noi werkt met het Take Away concept en biedt voor grotere aantallen ook bereiding ter plekke of bezorging.

Om te kunnen garanderen dat ingrediënten vers zijn en om voedselverspilling tegen te gaan vragen we U om een dag van te voren te bestellen

Voor meer informatie over onze gerechten kijk op de pagina menukaart. Als je een feestje of andere gelegenheid van een smakelijk maal wil voorzien vraag dan naar de mogelijkheden via het contact formulier. 


Meer informatie over de gerechten is te bevinden via de menukaart zodat U op basis van uw smaak en voorkeuren het best passende gerecht kunt selecteren.


 

E-mailen
Map
Info